O nama

O nama

Dobrodošli u Ribaricu, malo mirno mjesto na prijelazu Kvarnera i srednjeg Jadrana.

Nudimo Vam odmor bez buke, kupanje u prekrasnom čistom moru i uživanje u svježem zraku i toplom suncu. Kako smo veliki ljubitelji životinja, gosti sa psima su  dobrodošli. Blizina mora, divlje plaže, ograđeno dvorište s velikim parkingom, velike terase s pogledom na more i planinu Velebit samo je dio onoga što Vam nudimo. Studio-apartmani su moderno opremljeni s novim namještajem i uređajima

Kuća se sastoji od 4 studio-apartana, dva na katu a dva u prizemlju. Svi apartmani su potpuno jednaki veličinom (32 m2) i sastoje se od jedne velike prostorije s modernom kuhinjom, plinskim štednjakom, el. pećnicom, velikim hladnjakom i ledenicom. Tu je i stol za ručanje s četri stolice. Kuhinja je opremljena sa svim posuđem i opremom potrebnom za kuhanje i jelo.

U drugom kraju prostorije je veliki bračni krevet (200×180) s kvalitetnim madracima i veliki trokrilni ormar za Vašu garderobu, masivni i kvalitetni trosjed koji se razvlači u veliki pomoćni ležaj s madracem na kojem bez problema spavaju dvije odrasle osobe. Klima uređaj i flatTV su u svakom apartmanu.Tu su i prekrivači i deke za eventualno hladnije noći. Optimalan broj osoba po apartmanu je dvoje odraslih i dvoje djece. U punoj sezoni ne primamo više radi potrebnog komfora ostalih gostiju.

Kupaonica s WC-om je zasebna prostorija opremljena tuš kadom, umivaonikom i wc-školjkom i svom pratećom opremom. Svaki studio-apartman ima vlastiti ulaz i izlaz na terasu. Terase su svaka veličine 8×3 m, dakle svakome pripada 4×3 m ili ako ljetujete s prijateljima možete koristiti sve. Donja terasa je nadkrivena gornjom a gornja je natkrivena prozračnom drvenom konstrukcijom radi hladovine. Na terasma su vrtne garniture za sjedenje i jelo. Dvorište je ravno, veliko i ograđeno kamenim zidom tako da su vaša djeca i automobil na sigurnom. U malom dvorištu do ulaza postoji komforni roštilj i dovoljno mjesta za uživanje u njemu. Do male skrivene plaže vode naše stepenice od kuće. Do velike betonirane plaže vodi asfalt. U neposrednoj blizini u našoj ulici je i kvalitetan restoran.

Cijena za svaki apartman iznosi u sezoni 50 € bez obzira na broj osoba. U toj cijeni je uračunata i boravišna taksa. Za boravak manje od 5 dana cijena se povećava 30%, odnosno iznosi 65 eura po apartmanu. Korištenje klima uređaja se naplaćuje 5 eura po danu korištenja tako da ga ne plaćate ako ne koristite. Za psa naplaćujemo dodatnih 5 € po danu radi troškova pojačanog čišćenja apartmana.

Rezervacija boravka se vrši uplatom na naš devizni račun u visin 100 eura po apartmanu. Ostatak iznosa plaća se prilikom dolaska kod prijave boravka.. Više detalja na stranici villaliza.com